donderdag 1 maart 2012

Spoorwegmuseum Utrecht pakt uit met On traXS!

Hou je van treinen, dan moet moet je tussen 2 en 4 maart echt naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Daar vindt voor de vierde keer het internationale modelspoorevenement On traXS! plaats, in de vakpers inmiddels al aangeduid als de Champions League onder de modelspoorevenementen. Ook dit jaar is de kwaliteit van de tentoongestelde modelspoorbanen van topniveau. Er zijn banen te zien uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België. Bijzonder is dat er -voor het eerst in Nederland- een modelbaan uit Turkije is te bewonderen.Abdurrahman Usta neemt zijn modelspoorweg Selçuk mee naar Utrecht. Deze modelspoorweg toont ons een stukje Turkse spoorwegen in de jaren ‘80, in de overgangsperiode tussen stoom- en dieseltractie.

On traXS! is inmiddels al zo bekend dat een aantal modelspoorbouwers speciaal voor het evenement een modelspoorweg bouwen.
Het belooft dus weer een bijzonder weekend te worden in Het Spoorwegmuseum. Meer informatie over het evenement, toegangsprijzen en openingstijden vind je
hier


Onderstaand filmpje geeft een impressie van On TraXS! 2011.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten